Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray: 70 - Anadolu Efes: 73 | MAÇ SONUCU - Basketbol Haberleri

        Karşılaşmaya hızlı başlayan Anadolu Efes, Buğrahan, Larkin ve Motum’dan bulduğu basketlerle 11-2 öne geçti. Sarı-kırmızılılar periyodun geri kalanında Klobucar ve Erol Can ile hücumda sayılar bulsa da Motum ve Larkin’in sayılarıyla Efes, periyodu 24-13 önde kapattı.

        İkinci periyodun başında iki takım da atışlarda isabet kaydedemezken, Galatasaray, serbest atış çizgisinden bulduğu Webster, Harrison ve Hayes’ın 8 sayısı ile farkı indirdi skoru 26-21’e getirdi. Daha sonra son 1 dakika 15 saniye kalan Harrison’ın 3’lüğü ile sarı-kırmızılılar farkı 1’e indirdi (28-27). Son anlarda Dunston ile serbest atış çizgisinden sayılar bulan Anadolu Efes, devreye 32-28 önde girdi.

        Üçüncü periyodun başında hücumda isabetli oynayan Efes, Larin, Buğrahan ve Motum’un basketleri ile farkı 7’e çıkardı (41-34). Savunmada rakibini durdurmakta zorlanan Galatasaray, hücumda da etkinliğini artırmayınca 47-39 geriye düştü. Son anlarda Efes, Sertaç, Simon ve Buğrahan’ın sayılarıyla periyodu 55-47 üstün tamamladı.

        Son periyoda pota altında Sertaç Şanlı’nın bulduğu sayılarla başlayan lacivert-beyazlılar farkı çift hanelere çıkardı (64-52). Daha sonra Harrison ve Webster ile üst üste 3 tane 3’lük bulan Galatasaray farkı 5’e indirdi (66-61). Son 25 saniye kale sarı-kırmızılılar Hayes’ın 3’lüğü ile farkı 2’ye indirdi (68-66). Son anlarda Simon ve Larkin ile serbest atıştan sayılar bulan Efes, maçtan 73-70’lik skorla galip ayrıldı.

        Mücadelenin en skoreri Anadolu Efes’te 20 sayı oynayan Motum olurken, Galatasaray ise Harrison 16 sayı ile takımına katkıda bulundu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa