Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Frey'in menajeri Gateano Gallianza, Erzurumspor iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin bu yaz Zurich'ten transfer ettiği Michael Frey'in, Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a önerildiği iddia edilmişti. Daha sonra BŞB Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Frey'in kendilerine önerildiğini ancak beğenmediklerini dile getirmişti. İsviçreli futbolcunun menajeri, konuya ilişkin açıklama yaptı ve bu haberleri yalanladı.

        Milliyet'te yer alan habere göre Frey'in menajeri Gaetano Gallianza, futbolcunun yetkili tek menajeri olduğunun altını çizdi. Erzurumspor'la herhangi bir görüşme yapmadığını dile getiren Gallianza"Frey için Zurich Kulübü 4-5 milyon euro bonservis istiyordu, oyuncuyu bırakma niyetinde değillerdi. Erzurum'a saygı duyuyorum ama bu parayı nasıl ödeyeceklerdi? Frey, İsviçre'den ayrılacak ise Türkiye'nin büyük kulüplerine gidebilirdi. Fenerbahçe de bu kulüplerden biri. Bu iddiaların nasıl çıktığını bilmiyorum. Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için geldi. Haberlerin nasıl çıktığını anlamış değilim." dedi.

        MEVLÜT DOĞAN 'İZLEDİK BEĞENMEDİK' DEMİŞTİ

        Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Fenerbahçe’de forma giyen Frey'in sezon başında kendilerine önerildiğini söyleyerek, "Frey ile ilgili bize teklif edildi. Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı" ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa