Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fransızlar duyurdu: Galatasaray'ın transfer teklifi reddedildi - Galatasaray Haberleri

        Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe'in özel haberine göre Galatasaray transfer döneminin sonlarına doğru Nantes'e Emiliano Sala için teklifte bulundu. Haberde, Nantes'in transfer döneminde Galatasaray ile birlikte Bordeuax, Çin ve İngiltere'den gelen birkaç teklifi daha reddettiği de belirtildi.

        Sporx'in haberine göre Nantes Başkanı Waldemar Kita'nın da Sala ile ilgili görüşlerine yer verildi. Waldemar Kita, golcü oyuncuyu bırakmama sebeplerini ''Biz Sala'yı takımda tutmaya devam etmedik istedik ve istiyoruz. Ama onun çevresindeki insanlar her zaman iyi tavsiyelerde bulunmuyor. Umarım Sala bizi dinlemeye devam eder'' şeklinde açıkladı.

        Nantes formasıyla oynadığı son 40 lig maçında 15 gole imza atan ve 2020 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Sala, artık kariyerinde farklı bir sayfa açmak istiyor. Fransız basınına göre Nantes'in Ocak ve gelecek yaz transfer dönemlerinde başını ağrıtacak oyuncuların başında Sala'nın geldiği belirtildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa