Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe taraftarları, derbi için büyük hazırlık içerisinde! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe ile Beşiktaş, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 348. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Türk futbolundaki en önemli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı son yıllarda iç sahada ciddi bir üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş karşısında 2005 yılından bu yana iç sahada yenilgi yüzü görmedi.

        Süper Lig'in 6. haftasında rakibini Kadıköy'de ağırlayacak sarı-lacivertliler, taraftarı önündeki son derbi yenilgisini 17 Nisan 2005'te aldı. Yaklaşık 13 yıldır sahasında derbi kaybetmeyen Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'a karşı ise geçilmesi güç bir başarıya imza attı.

        Fenerbahçe, siyah-beyazlı ekibe karşı kaybetmediği son 16 maçta 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 27 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü. Sarı-lacivertliler bu seriyi sürdürmek isterken teknik direktör Phillip Cocu da kararını verdi.

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş derbisine özel hazırlık içerisinde... Derbide tribünleri tıklım tıklım dolduracak sarı-lacivertliler, görsel şölene de imza atacak. Nefeslerin tutulacağı dev maçta Ülker Stadı'nda boş koltuk kalması beklenmiyor! Ayrıca sarı-lacivertli taraftarların sürpriz bir koreografi yapacağı da kaydedildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa