Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe isyan etti, TFF cevap verdi! - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          TÜRK futbolunda saha sonuçlarına etki eden hakem kararları lig başlayalı henüz 4 hafta olmasına rağmen gündeme oturmaya başladı. Bu durum da ilk etapta Türkiye Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Evet, Fenerbahçe futbol olarak henüz bekleneni veremedi.

        • 2

          Yöneticiler de bunu görüyor. Kendi aralarında özeleştiri de yapıyorlar. Ama hakem performanslarını da bir kenara yazıyorlar! Sadece takım istenilen seviyede olmadığı için bunları şimdilik gündeme getirmiyorlar. Örneğin son Başakşehir maçı.

        • 3

          Özellikle devre arasında yönetimin hakem Fırat Aydınus’a büyük isyanı vardı... “1 değil, 2 değil, 3 değil.. göztepe maçında hakem iki penaltımızı vermedi sustuk. Bugün sadece kaleci ilk devre 5 dakika oyundan çaldı, bir dakika uzatma verdi. Rakibe sonradan çıkarttığın kartları maçın başında çıkartacaksın” diyorlardı.

        • 4

          Benzer diyaloglar önceki akşam da yaşandı. Hürriyet’in SporArena gecesinde Fenerbahçeli yöneticiler federasyona yönelik serzenişte bulundu. geceye Fenerbahçe adına Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu, Önder Fırat katıldı. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile karşılaştıkları anda da aralarında hararetli konuşmalar geçti. Kavga, gürültü, hakaret yoktu da sitem dolu sözler vardı.

        • 5

          ''AYRICALIK DEĞİL ADALET İSTİYORUZ''
          Mahmut Uslu’nun ilk tepkisi “Az çalışın biraz. Sadece bir kulübün değil herkesin federasyonu olun” şeklindeki sözleriyleydi. isim vermeden Beşiktaş’ı işaret ediyordu. Uslu ardından da “Biz sizden ayrıcalık istemiyoruz.

        • 6

          Herkese eşit mesafede olmanızı istiyoruz ama bunu göremiyoruz” dedi. Cengiz zülfikaroğlu ise “Olur mu hiç öyle şey? Siz de hep aynı tepkiyi gösteriyorsunuz. Böyle durumlarda sadece siz değil, biz de rahatsızlık duyuyoruz. Hakemler elbette hata yapabilir ama hiçbiri kasıtlı olamaz” diye karşılık verdi.

        • 7

          ''BİZİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYORLAR''
          Cengiz Zülfikaroğlu, Fenerbahçeli yöneticilerle arasında geçen diyalogla ilgili olarak Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Zülfikaroğlu, “Bize serzenişte bulunmayacaklar da kime bulunacaklar? Fenerbahçe, bizim kulübümüz. gayet doğal karşılıyorum. Çünkü canları yandı. Ama hakemlerin taraf tutması, bizim buna müdahil olmamız düşünülemez bile. Biz namuslu, şerefli insanlarız” dedi.

        • 8

          ''CEPHE AÇMAK İSTİYORLAR''
          “Birileri cephe açmak istiyor. Fenerbahçeli yöneticileri de dolduruyorlar. Bizi Fenerbahçe ile karşı karşıya getirmek istiyorlar. Bu yönde algı yaratıyorlar. Algıyı federasyon üzerine çekmek için uğraşanlar var. Beni her hafta 100 kulüp arıyor. Hep hakemden şikayet.

        • 9

          Hepsini anlıyorum. Biz de zamanında işin kulüp yöneticiliği tarafında bulunduk. Hata olur, kasıt olmaz. 6 yıldır burada görev yapıyoruz. Bu tip işler nasıl oluyor gelsin biri anlatsın. Hakem bağlamak kolay bir iş midir? Hangi güçmüş ki o hakem ayarlayacak? Biz bu işlerden anlamayız.”

        • 10

          ''NE ADAMMIŞIM BEN YA''
          “Biz niye taraf olalım? Kim ister ki ülkenin en büyük kulüplerinden biriyle kötü olmayı? Federasyonda 15 tane yönetici var. Hepsi de önemli isimler. Ama hep beni bir takım olayların içine çekmeye çalışıyorlar. Herkes Cengiz de Cengiz. ne adammışım ben ya!

        • 11

          Bizim herkesle olduğu gibi Fenerbahçe ile de dostluğumuz var. Biz bir kahve içtik mi 100 yıl unutmayız. Öyle insanlarız. Beşiktaşlı olmamız niye sorun gibi gösteriliyor? Beşiktaşlı kimliğim var diye taraf mı tutacağım? Şerefsiz miyiz biz? gönlüm de kalbim de temiz.”

        • 12

          ''BEŞİKTAŞLI’DAN ÇOK FENERBAHÇELİ VAR''
          “Beşiktaş şampiyon olunca başkan, Hüsnü güreli, Cengiz mi yapmış olacak yani? Öyleyse Fenerbahçe şampiyon olunca nihat Özdemir, Servet Yardımcı, galatasaray şampiyon olunca da Ali Dürüst şampiyon yapmış olacak demektir?

        • 13

          Konuya öyle bakarsanız federasyonda Beşiktaşlı’dan çok Fenerbahçeli var. Başkan vekillerimiz bile Fenerbahçeli. Biz Fenerbahçe’nin hakkını yemeye kalksak onlar engel olur. Ben 2 kez Beşiktaş, 6 kez Fenerbahçe maçına gittim. Fenerbahçe’nin Avrupa kupası maçına bile giderken, Beşiktaş’ınkine gitmedim. Bunlara özellikle dikkat ediyorum.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa