Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe-Feyenoord maçında birçok ilk yaşanacak - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Sarı-Lacivertli taraftarlarda heyecanlı bekleyiş sürerken, herkes Ali Koç başkanlığında, Phillip Cocu teknik direktörlüğündeki Fenerbahçe'nin nasıl bir görüntü çizeceğini merak ediyor.

        • 2

          Fenerbahçe, 7 Ağutos'ta Şampiyonlar Lig ön eleme turunda oynayacağı maç öncesi ilk ciddi sınavına bugün taraftarı önünde Feyenoord'la yapacağı maçla çıkacak.

        • 3

          Hollanda ekibi Feyenoord'la saat 21.00'de oynanacak mücadelede hem başkan Ali Koç hem de teknik direktör Cocu, Sarı-Lacivertli takımdaki ilk iç saha deneyimlerini yaşayacak.

        • 4

          3 sezon formasını giydiği Fenerbahçe'den geçen sezonun devre arasında ayrılan Robin van Persie, eski takımına karşı ilk kez forma giyecek. Hollandalı yıldıza Sarı-Lacivertli taraftarların sıcak bir karşılama yapması bekleniyor.

        • 5

          Fenerbahçe'de sezonun en büyük transferi olarak taraftarlar görülüyor... Eski başkan Aziz Yıldırım döneminde saha içinde alınan başarısız sonuçlardan sonra tribünden çekilen bazı taraftar grupları uzun bir aradan sonra bugün dönüyor.

        • 6

          Kombine satışlarına rakam 38 bine yükselirken, özellikle maraton üst ve "Okul Açık" olarak bilinen kale arkası tribünün eski günlerine dönmesi bekleniyor. Feyenoord maçıyla birlikte Kadıköy'de eski günlerin startı verilecek.

        • 7

          Ayrıca teknik direktör Phillip Cocu'nun şans vermesi durumunda yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu, ilk Sarı-Lacivertli taraftarların karşısına çıkacak.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa