Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe de yoğun maç programı. Fenerbahçe haberleri, lig başlıyor, fenerbahçe rakipler belli oldu - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Futbol Takımı, 2018-2019 sezonuna yoğun maç programıyla başlayacak. Uzun süredir Şampiyonalar Ligi'ne katılamaması ve Süper Lig'in başlaması ile yoğun bir tempo içine giriyor.

        Son 9 sezondur yer alamadığı Avrupa'nın bir numaralı kupası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunda yarın Benfica ile karşılaşacak sarı-lacivertli takım, 3 haftalık periyotta şu anki programa göre 5 maç yapacak.Fenerbahçe, Avrupa'da play-off turuna yükselirse bu süreçte 2 maça daha çıkacak ve 3 haftalık periyodu 7 maçla tamamlamış olacak.

        Benfica karşısında yeni sezonda ilk resmi maçını oynayacakFenerbahçe, 11 Ağustos Cumartesi günü ise Spor Toto Süper Lig'de bu sezonki ilk maçına Bursaspor karşısında çıkacak.

        REKLAM

        Bursaspor maçından 3 gün sonra 14 Ağustos Salı günü Benfica'yı ağırlayacakFenerbahçe'yi daha sonra ligde 2 zorlu deplasman bekliyor. İlk olarak Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, ardından Göztepe deplasmanına gidecek. Malatya ve Göztepe deplasmanlarının tarihleri henüz açıklanmadı.

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu maçları ise 21 ve 28 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa