Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transferde için Axel Witsel iddiası! - Fenerbahçe Haberleri

        Sezona Şampiyonlar Ligi'nden elenerek başlayan Fenerbahçe, lige de kötü bir giriş yapmış ve ilk 4 haftada 3 mağlubiyet yaşamıştı. Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek yara saran sarı-lacivertliler sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'e 4-1 kaybetmiş ve ardından Beşiktaş'la evinde 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ligin 7. haftasında Çaykur Rizespor'a da 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Cocu yönetimindeki 10. resmi maçında 6. mağlubiyetini almıştı. Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'deki geleceği tartışılırken bir iddia da sportif direktör Damien Comolli'yle ilgili ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin transfer döneminde Axel Witsel ile ilgilendiği ve 1,5 milyon Euro'luk teklif yaptıtığı öne sürüldü.

        TRT Spor yorumcusu Ferudun Niğdelioğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Axel Witsel'in transfer döneminde Damien Comolli'nin önüne geldiğini ve yapılan teklifi açıkladı. İşte Ferudun Niğdelioğlu'nun paylaşımı:

        "Sezon başı Axel Witsel Comoli'nin önüne geldi. €4,5m maaşı + €1,5m kira bedeli istedi Çin kulübü. Facetime'dan görüşüldü, €1.5m teklif edildi. Çin kulübü bu teklifi ciddiyetten uzak bularak görüşmeyi sonlandırdı. Çin kulübü maaşının kalan kısmını ödeyecekti. Tianjin Quanjian kulübü yetkilileri bu transfer için Fenerbahçe'ye daha önce; Webo, Aragones, Josico transferlerini yapan (Lienroomsoccer) menajerlik kurumunu yetkilendirmişti Witsel, Fenerbahçe'ye Çin kulübü tarafından teklif edildiğinde Dortmund devrede bile değildi."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa