Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi: Ada'dan golcü geliyor - Kolarov'da son durum - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          KOLAROV İNADI

          Fenerbahçe'de Kolarov belirsizliği devam ediyor... Sarı-Lacivertliler, Roma’da forma giyen sol kanat oyuncusu Kolarov ile her konuda anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncu da Fenerbahçe’de oynamayı istiyor.

        • 2

          Ancak İtalyanlar bir türlü Kolarov’u bırakmak istemiyor. Roma bu transfer için 5 milyon Euro istiyor.

        • 3

          Kolarov çabasını sürdüren Fenerbahçe sonuç alamazsa sol beke Riza Durmisi’yi transfer edecek. Çizme basını, sarı-lacivertli ekibin 25 yaşındaki Danimarkalı oyuncu ile anlaştığını açıkladı.

        • 4

          Calciomercato’da yer alan haberde Fenerbahçe’nin Kolarov için Roma’yı ikna etmeye çalıştığı, başaramazsa Durmisi’yi satın alma opsiyonuyla kiralayacağı bildirildi.

        • 5

          ADA'DAN GOLCÜ GELİYOR

          Fenerbahçe Vedat Muriç’in yanına kaliteli golcü arayışlarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Liverpool’dan ayrılan bonservisi elinde olan Daniel Sturridge’ye teklifte bulunmuştu.

        • 6

          Ancak bu oyuncuya bir çok talibin olması nedeniyle Sportif Direktör Damien Comolli’nin, Chelsea’de Frank Lampard’ın kadroda düşünmediği Michy Batshuayi’ye rotayı çevirdiği ileri sürüldü.

        • 7

          İngiliz basınında yer alan haberlerde göre 25 yaşındaki Belçikalı golcü için Fenerbahçe’nin kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Batshuayi geçen sezonun ikinci yarısını Crystal Palace’ta kiralık olarak geçirmişti.

        • 8

          ROJO İDDİASI

          İngiliz Mirror gazetesi, Fenerbahçe’nin Everton ile anlaşamayan ve takımda kalan Manchester United’lı stoper Marcos Rojo için girişimlerde bulunduğunu yazdı.

        • 9

          Haberde Manchester United’da teknik direktör Solskjaer’in ilk on birde düşünmediği Arjantinli futbolcunun Türkiye’nin yolunu tutabileceği belirtildi. İngiliz ekibi iki senelik daha sözleşmesi bulunan Rojo’nun maliyetinden kurtulmanın yollarını arıyor.

        • 10

          Geçen sezon sadece altı maçta forma giyebilen Rojo, özellikle Harry Maguire’ın transfer edilmesiyle iyice gözden düştü. 29 yaşındaki futbolcuya önümüzdeki sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek isteyen yönetimin kiralık olarak kadroya katmak için Manchester United ile temasa geçtiği belirtildi.

        • 11

          SAVUNMAYA BENALOUANE

          Fenerbahçe Zanka’nın yanına düşündüğü Sevillalı eski futbolcusu Simon Kjaer’in transfer işinin uzaması nedeniyle listeye İngiliz Kulübü Nottingham Forest’te forma giyen Tunus asıllı Fransız stoper Yohan Benalouane’yi aldı.

        • 12

          Sportif Direktör Comolli’nin bu oyuncu hakkında araştırma yaptığı, menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan Yohan Benalouane’yi Kanarya 500 bin euroluk bir bonservis bedeliyle almayı planlıyor.

        • 13

          ALMANLAR 'MANGALA' DEDİ

          Fenerbahçe için son transfer iddiası Almanya’dan. Alman transfer sitesi transfermarkt’ın da sitesinde Fenerbahçe’ye gitme olasılığını yüzde 37 olarak gösterdiği Orel Mangala için, Sarı-Lacivertli kulübün 1 milyon 600 bin euroluk maaş teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

        • 14

          Alman basını, uzun süredir Sarı-Lacivertliler’in gündeminde olan oyuncunun şu anda VfB Stuttgart’ta yıllık 800 bin euro kazandığı hatırlatıldı. Fenerbahçe’nin ise Belçikalı genç oyuncuya bunun iki katını önerdiği bildirildi. Türk kulübünün Alman ekibine 1 sezonluk kiralama ve sezon sonunda 7 milyon euroluk satın alma opsiyonu önerdiği de belirtildi.

        • 15

          BALOTELLİ BRESCİA'YA

          Bonservisi elinde olan ve Fenerbahçe’nin de radarında yer alan Mario Balotelli, Brescia ile anlaştı. Sky Italia, İtalyan ekibinin sahibi Massimo Cellino’nun golcü oyuncuyu yaptığı görüşmede ikna ettiğini belirtti. 29 yaşındaki Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağı da vurgulandı.

        • 16

          KJAER SEVİLLA'DA KALIYOR

          Danimarkalı yıldızdan kötü haber geldi. 30 yaşındaki oyuncunun menajeri Mikkel Beck, Jyllands-Posten’e yaptığı açıklamada, "Simon’un Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde pek çok haber yazıldı. Ancak kendisi, Sevilla’nın oyuncusu ve orada kalacak. Şu anda takımla yeni sezona hazırlanıyor. Söylenecek başka şey yok" şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa