Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Fenerbahçe - Adana Demirspor CANLI hangi kanalda? Fenerbahçe kupa maçı saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur heyecanıdevam ediyor.Aykut Kocamanyönetimindeki Fenerbahçe, evinde Timuçin Bayazıt yönetimindekiAdana Demirspor'u konuk edecek.Karşılaşma öncesinde maçı bekleyen futbolseverler, merakla maçın hangi kanalda yayınlanacağını ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor.Peki,Fenerbahçe - Adana Demirspormaçı ne zaman, saat kaçta, CANLI hangi kanalda? İşte detaylar...

        FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR

        Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe, evinde TürkiyeTFF 1.Ligtakımı Adana Demirspor'uağırlayacak. Adana temsilcisi yeni teknik direktörü Timuçin Bayazit yönetimindeki ilk sınavını daFenerbahçekarşısında verecek. Ülker Stadyumun'da oynanacak olan mücadele 29 Kasım (bugün) saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalarken, yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Bora Özkara yapacak.Fenerbahçe - Adana Demirspormaçı canlı olarak ATVkanalından yayınlanacak.

        Harita
        • Fenerbahçe ile Adana Demirsporen son1995 yılındakarşılaşıp,Adana Demirspor evinde 1-0yenilmiştir.
        • Fenerbahçe, oynadığı son 5 maçta 9 gol attı, kalesinde 5 gol gördü.
        • Adana Demirspor, oynadığı son 5 maçta 6 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.
        • Boluspor takımında en golcü durumunda attığı 2 golleRobert Ndip Tambebulunuyor.

        Kupaya bu turdan başlayanFenerbahçe'de moraller yüksek. Süper Lig'de son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen sarı-lacivertliler, iyi gidişatı sürdürmek istiyor. Geçen sezonkupada yarı finale kadar gelenFenerbahçe, Adana temsilcisi karşısında yarın ilk maçta avantaj arayacak.

        TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor isekupada iki tur geçerekFenerbahçe'nin rakibi oldu.Kupaya 3. turdan başlayan Adana Demirspor, önce Bayrampaşa'yı 3-0'la geçti. Adana Demirspor, 4. turda ise Sarıyer'i penaltılarla geçerek adını 5. tura yazdırdı.

        REKLAM

        Ligde son 5 maçında 4 yenilgi, 1 beraberlik alarak kötü bir grafik çizen Adana temsilcisi,kupada rövanş için Kadıköy'den avantajlı skorla dönmeyi amaçlıyor.

        YAKLAŞIK 23 YIL SONRA RAKİP ADANA DEMİRSPOR

        Fenerbahçeile Adana Demirspor, yaklaşık 23 yıl sonra resmi maçta karşı karşıya gelecek. Son olarak Adana temsilcisi Türkiye'nin en üst liginde mücadele ederken iki takım 26 Şubat 1995'te karşılaşmıştı.

        Adana temsilcisinin İstanbul'daFenerbahçe'ye konuk olduğu son maç ise 24 Eylül 1994'te oynanmıştı. Adana Demirspor,Fenerbahçe'yi son olarak 31 Ocak 1988'de mağlup etmişti.

        VAN PERSİE SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

        Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin Adana Demirspor maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

        Tam 3 aydır sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Van Persie, son olarak 31 Ağustos'ta Hollanda Milli Takımı'yla 2018 FIFA DünyaKupası Avrupa Elemeleri'nde Fransa'ya karşı oynamıştı.

        Bu maçta sakatlanan ve 3 aydır formasına uzak kalan Van Persie, geçen hafta takımla çalışmalara başlamıştı. Van Persie,Fenerbahçeformasını en son 24 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedon temsilcisi Vardar karşısında giymişti. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Roberto Soldado ve Jose Fernandao forma giyemeyecek. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularıyla bu maça çıkacağı öğrenildi.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa