Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim, deplasman kayıplarını böyle engelleyecek! - Galatasaray Haberleri

        Ligde sezonun ilk haftasında başkentte MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenen Galatasaray, son iki deplasman müsabakasında Trabzonspor'a 4-0 ve Akhisarspor'aAkhisarspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon 6 maçta yediği toplam 9 golün 8'ini 3 deplasman müsabakasında gördü. Fatih Terim, deplasmanda yaşanan kayıpların önüne geçmek için karar aldı.

        Milliyet'te yer alan habere göre Şampiyonlar Ligi'nin yanında, Süper Lig'de şampiyon unvanını korumak isteyen Galatasaray en ufak ayrıntılara bile dikkat ediliyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in deplasmanlarda yaşanan kayıpları dikkate alarak takımı Antalyaspor maçı öncesi kampa alacağı öğrenildi. Tecrübeli hocanın isteğiyle sarı-kırmızılılar gelecek çarşamba günü oynayacağı Porto maçından sonra İstanbul'a dönmek yerine Antalya'ya uçacak.

        Böylece hem futbolcuların dinlenmesi sağlanacak hem de ekstra bir seyahatten kurtulunacakkurtulunacak. Galatasaray erkenden kampa girecek ve uzun yıllar sonra bir dış saha maçına birkaç gün önceden gidecek. Fatih Terim bu kararla futbolcularının motivasyonunu üst seviyeye çıkarmayı planladığı ayrıca fiziksel olarak da hazır tutmak istediği belirtildi. Sarı-kırmızılı futbolcular ayrıca Antalya'nın hava şartlarına da erken adapte olabilecek ve bu anlamda sorun yaşamayacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa