Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ezgi Mola: Bizim yerimize düğün tarihi alınmış - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; bu yıl ikinci kez düzenlenen INFLOW Awards, ünlü isimlerin yanı sıra hem ülkemiz hem de yurt dışından marka ve ajansların katılımı ile gerçekleşti.

        • 2

          Ödül töreni öncesinde düzenlenen kırmızı halı seremonisinde Ezgi Mola, Çağla Şıkel, Gülben Ergen, Esra Erol, Müge Boz, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Özgün, Bülent Serttaş, Beyhan ve Egemen Bağış gibi pek çok ünlü isim boy gösterdi.

        • 3

          "ÇOK GÜZEL BİR GECE"

          Sunucu Çağla Şıkel, düzenlenen törene şık parlak bir elbise ile katıldı. Cesur tarzı ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Şıkel, geceye katılan en şık isimler arasındaydı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şıkel, "Çok güzel bir gece. Yaptığımız işbirlikleri, YouTube ve etkileşim adına güzel bir ödül töreni olacağını düşünüyorum" dedi.

        • 4

          "DİZİ SETİNİ ÖZLEMEDİM"

          Muhabirlerin, "Sunuculuk ve YouTube var, dizi setini de özlediniz mi?" sorusuna Çağla Şıkel, "Kimse bana kızmasın ama özlemedim. Cennet Mahallesi setini özledim ama dizi düşünmüyorum. İki çocuğum var ve çok yoğun çalışıyorum" yanıtını verdi.

        • 5

          SORULARDAN ÇEKİNDİ

          Geceye şarkıcı Gülben Ergen, bordo derin dekolteli elbisesi ile katıldı. Şarkıcı, objektiflere poz verir vermez, gazetecilere "Kolay gelsin" diyerek kendisine yöneltilecek sorulardan adeta koşar adımlarla kaçtı.

        • 6

          SİTEM ETTİ

          Güzel oyuncu Ezgi Mola da törene katılan isimler arasındaydı. Son günlerde sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evleneceği yönünde haberler çıkan Ezgi Mola, muhabirlere tatlı sitemde bulundu.

        • 7

          "BİZİM YERİMİZE DÜĞÜN TARİHİ ALINMIŞ"

          Ezgi Mola konu ile ilgili olarak, "Geçenlerde bizim yerimize düğün tarihi bile alınmış. Kimliğimi vereyim isterseniz, siz her şeyi halledin" şeklinde konuştu. Henüz ailelerin tanışmadığını söyleyen Ezgi Mola, "Aileler tanışmadı. Şu an güzel bir ilişkimiz var, her şey güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

        • 8

          Ezgi Avcı ise gecede güzelliği ile dikkat çekti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa