Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. yeni bölüm fragmanı! Ne zaman yayınlanacak?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 103. yeni bölüm fragmanı, Salı günüekrana gelen bölüm sonrasında izleyiciler tarafındanilgiyle bekleniyor. Geçtiğimiz Salı günü 102. bölümüyle izleyicisiyle buluşan EDHO'da birçok hadise yaşandı.GelecekSalı ekrana gelecek olan 103. bölüm hakkında ipuçlarını edinmek isteyen izleyiciler de yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 103. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Kenan Çoban gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 102. bölümüyle geçtiğimiz Salı akşamı nefes kesti. Dizinin sona eren bölümü sonrasında da yeni bölüm fragmanı için bekleyiş başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizden takip edebilirsiniz.

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 102. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan'ı, Hızır'ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır. Durmaksızın üstlerine salınan belalar yüzünden bir türlü rahat nefes alamayan Çakırbeyliler, asıl düşmanlarının daha büyük bir planla karşılarına çıkacaklarını bilirler. Reşit'in ellerinden kaçırdıkları yeğeni Kudret'in de bu planlarda maşa olarak kullanılabileceği konusunda haklı çıkacaklardır. Asıl derdi işi değil eşi olan Hızır ise Meryem'in hayatının kurtulabilmesi için kurduğu oyunun sonunu getirmekte kararlıdır. Bu oyun doğrultusunda aldatıldığını düşünen Meryem, karnındaki bebeğinden önce Hızır'dan vazgeçecektir.

        REKLAM

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCU KADROSU

        Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli karakteri

        Deniz Çakır - Meryem Çakırbeyli karakteri

        Sanem Çelik - Ceylan karakteri

        Tarık Ünlüoğlu - Ünal Kaplan karakteri

        Olgun Şimşek - Yaşar Kimsesiz karakteri

        Mesut Akusta - Ekrem karakteri

        Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli karakteri

        Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli karakteri

        Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli karakteri

        Kenan Çoban - Fahri karakteri

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa