Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Emlakçılar Derneği üyeleri AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı'yı dernek binasında ağırlayarak sektör hakkındaki sorunlarını paylaştı.

        Eskişehir’in yerel ve sektörel emlak sorunları hakkında çözüm üretmek ve emlak danışmanlığı birlikteliğini yükseltmek adına faaliyet gösteren bir dernek olan Eskişehir Emlakçılar Derneği, 100 emlakçı üyenin üstünde bir çalışma ekibiyle sorunları giderebilmek için girişimlerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda ana sorun olarak ayakçı ve korsan emlakçılara geçit vermemek olduğunu belirten Dernek Başkanı Erkan Büyükarslan, radikal kararlar alarak çözümün, sektörde yaşanan sıkıntıları ve emlakçılar arasında birliği beraberliği sağlamak olduğunu dile getirdi. Konu hakkında tüm sıkıntılar için mücadele edeceklerini vurgulayan Büyükarslan, nazik ziyaretin dolayı AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Burhan Sakallı’ya teşekkürlerini iletti.

        Dernek üyelerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini Burhan Sakallı’yla paylaştığı ziyaret, çekinilen hatıra fotoğrafı sonrasında sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa