Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesinin köklü fakültelerinden biri olan Eczacılık Fakültesi, 50’nci yılını Türkiye'nin dört bir yanından gelen mezunlarıyla kutluyor.

        18 Kasım 1968 yılında HASTAŞ Yüksek Okulu adı ile açılan ve 50 yıldır örgün öğretimine devam eden Eczacılık Fakültesi, yurt içi ve yurt dışında eczacılık hizmeti veren 4 bin 500 mezun verdi. Eczacılık Fakültesinin ilk mezunu ve kutlama geleneğini başlatan Prof. Dr. K. Hüsnü Can Başer öncülüğünde başlatılan gelenek ile mezunlar bir araya gelecek. Her 5 yılda bir düzenlenen toplantı bu yıl, 22 Eylül tarihinde kentteki bir restoranda gerçekleşecek. 50’nci yıl yemeği hakkında görüşlerini aktaran Başer, “Fakülte 10. kuruluş yılından itibaren her beş yılda bir mezunlarını toplayarak kutlamalarını gelenek haline getirmiştir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa