Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV) kapsamında evde bakım hizmeti verilen vatandaşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

        Tepebaşı Belediyesi, TEBEV ile her geçen gün daha fazla vatandaşa umut olmaya devam ederken Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, TEBEV bünyesinde evde bakım hizmetinden yararlanan ve Şirintepe Mahallesi’nde ikamet eden 78 yaşındaki Firdevs Semiz’i ziyaret ederek sohbet etti. Semiz’in sağlık durumu hakkında bilgiler de alan Başkan Ataç, “Yaşça büyüğümüz olan vatandaşlarımızın rahatını sağlamak, sağlığını kontrol altında tutmak çok önemli. Belediye olarak her zaman onların yanlarındayız. Firdevs teyzemiz de ziyaretimizden çok memnun oldu. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

        Verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten Firdevs Semiz de yalnız olmadıklarını bilmenin mutluluğunu kendilerine yaşattığı için Başkan Ataç’a teşekkür etti.

        TEBEV, ‘Sürekli sağlık hizmeti’ anlayışı ile 3 kurum hekimi, 2 hemşire, 1 sosyolog, 1 psikolog, 2 sosyal işler personeli, 7 temizlik personeli ile 320 68 68 numaralı telefondan bir dost eli kadar yakın olan hizmetten yararlanabilme imkanı sunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa