Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni eğitimöğretim döneminin başlamasıyla birlikte 247 okul ve çevresinde 758 Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi öğrencileri koruyacak.

        20182019 eğitimöğretim yılında; eğitim çağındaki çocukların özellikle başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör kaynaklı ideolojik faaliyetler ile her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürebilmesi, okullar ve çevresinin güvenli hale getirilmesi amacıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Bu kapsamda il merkezinde bulunan 247 okul ve çevresinde ekipler görevlendirildi. Okulların sabah, öğle ve akşam giriş çıkış saatlerinde trafik, genel asayiş ve benzeri konularda görev yapmak üzere ve okullarda yaşanabilecek olayları önlemek amacıyla 6'sı sabit olmak üzere 758 Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi ile görev yapılacak.

        Görevliler, okul çevresinde okul ile ilişiği bulunmayan şahıslar, her türlü kamuya açık alanlar, öğrencileri olumsuz etkileyen veya tehdit eden işyerleri, seyyar satıcılar ile dilencilik yapan şahıslar, öğrencilere tek dal veya paket sigara satışı yapan şahıs veya işyerleri hakkında mevzuatlar çerçevesinde gerekli işlemleri yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa