Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitimci ve yazar kimliği ile tanınan Alişan Kapaklıkaya’nın yurt dışında yaşayan ve önceki gün hayatını4 kaybeden dayısı Mevlüt Karakoç sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Katıldığı programda kardeşi ile başından geçen siyah pantolon hikayesini anlatarak izleyenleri yasa boğan Alişan Kapaklıkaya’nın Belçika’da yaşayan 63 yaşındaki dayısı Karakoç son yolculuğuna uğurlandı. Yakalandığı hastalık nedeniyle Belçika’da operasyona alınan ve ameliyat masasından kalkamayan Karakoç, yaşam mücadelesini kaybetti. Cuma günü hayatını kaybeden Karakoç, memleketi Sivrihisar ilçesine bağlı Sığırcık Köyünde dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yoğun katılımın olduğu cenazede, Alişan Kapaklıkaya büyük üzüntü yaşadı. Yaklaşık 17 yıldır kardeşini görmeyen anne Elif Kapaklıkaya da cenazede baygınlık geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa