Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesinin düzenlediği 12. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilecek son konserde müzik grubu Moğollar sahne alacak.

        Sempozyum kapsamında düzenlenen konser programları, Moğollar konseri ile son bulacak. Organizasyonun ana sponsorlarından Espark AVM’nin destekleri ile düzenlenen konser, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek. Etkinlik, AVM yanında bulunan açık otopark alanında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 1967 yılında müzik hayatına başlayan ve birçok esere imza atan grup, sevilen şarkılarını Eskişehirli sevenleri için seslendirecek. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, tüm Eskişehir halkını konsere davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa