Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ortaklığı ile Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu ve yerelde ihtiyaç sahibi kadın ve kız çocuklarına sağlık, eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren Kadın Sağlığı Danışma Merkezi, Uluslararası bir öğrenci birliği olan AIESEC (Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği) ekibini ağırladı.

        10 farklı ülkeden gelen 21 genç, yaklaşık bir ay boyunca çeşitli etkinliklerle merkez faaliyetlerine destek verdi. Cezayir, Romanya, Tunus, Mısır, Fas, İspanya, İtalya, Endonezya, Portekiz ve Dubai'den gelen gençlerden oluşan AIESEC ekibi, "Kadın Sağlığı ve Meme Kanseri", "Dünyada Önemli Kadın Modelleri", "İslam Tarihinde İz Bırakan Kadınlar", "Depresyon, Anksiyete ve Başetme Yolları", "Etkili İletişim ve İletişim Becerileri", "İş Hayatında Kadının Yeri" ve "Güzellik Standartlarını Yıkmak" başlıklarıyla çeşitli farkındalık oturumları düzenledi. Gönüllü gençler düzenledikleri etkinliklerle merkezde yürütülen toplumsal cinsiyete dayalı şiddeti önleyici ve kadınları güçlendirici çalışmalara katkıda bulundu. Yaklaşık bir ay süren programın sonunda AIESEC ekibindeki gençlere Kadın Sağlığı Danışma Merkezi tarafından teşekkür belgesi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa