Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir' Günyüzü ve Odunpazarı ilçelerinde düzenlenen 2 ayrı kaçak kazı operasyonunda şüpheliler suçüstü yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı ihbarını aldı. Gece yarısı olay yerine giden ve izinsiz kazı yapıldığını tespit eden ekipler, B.Ç., Y.S., B.K., M.G. ve S.A. isimli şüphelileri suçüstü yakaladı. Şüphelilerin yanında 1 adet kazma, 1 adet manivela, 1 adet demir çubuk, 1 adet kürek, 2 adet baş feneri, 1 adet el feneri, 3 adet el telsizi ve 1 adet pusula ele geçirilirken şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

        Odunpazarı'nda da 3 şahsa suçüstü

        Bir diğer operasyonda ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Odunpazarı'nın Kargın Mahallesi'nde başka bir ihbar aldı. Durumu değerlendiren ekipler olay yerine giderek alanda incelemelerde bulundu. Ekipler, kaçak kazı yapan K.Y., R.O., M.I.'yı suçüstü yakaladı. Şahısların yanlarında 1 adet dedektör, 2 adet kürek ve 1 adet kazma ele geçirildi.

        Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa