Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’in İnönü ilçesine bağlı Kümbet Yeniköy mahallesine dört derslikli ilkokul yapılması için yer teslimi gerçekleştirildi.

        İlçeye bağlı Kümbet Yeniköy Mahallesi’nden taşımalı sistem ile mahalle dışındaki okullarda eğitim gören öğrenci velilerinin İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’tan talepleri doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonuç verdi. Mahalleye yapılacak dört derslikli ilkokulun yer teslimi yapıldı. Başkan Bozkurt, Kümbet Yeniköy mahallesini ziyaret ederek ihalesi ve diğer çalışmaları tamamlanan okul ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

        Dört derslikli ilkokulun tamamlanması ile çocuklarının taşımalı sistemden çıkacak olmalarından son derece memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, Başkan Bozkurt’a ilkokulun yapılması için göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa