Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir İlçeleri Yenilikçi Atılım Platformu (EİYAP) kapsamındaki ziyaretlerine Han ilçesi ile devam etti.

        İlk olarak Han Kaymakamlığını ziyaret eden Prof. Dr. Günay, yetkililerden ilçenin mevcut durumu ve devam eden projelere ilişkin bilgi edindi. Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığında AK Parti teşkilatı ile bir araya gelen Günay, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Günay, daha sonra Han Belediyesini ziyaret etti. Belediye ziyaretinde Günay, "Bizler şehrin milletvekilleriyiz. Şehrimizi, ilçemizi ve halkımızı ilgilendiren her türlü konuda destek olmak görevimiz. Eskişehir’in, Han’ın milletvekili olarak her türlü konuda elimden geleni yaparım" dedi.

        Takip ettiği yatırımları inceledi

        İlçedeki mevcut ve planlanan yatırımları incelemek üzere yola koyulan Günay, 2016 yılından beri bakanlık düzeyinde takibini yaptığı 1 milyon 350 bin liralık 10 yataklı lojman yatırımının inşaatında incelemelerde bulundu. Günay konu ile alakalı, "Önceki ziyaretlerimizde burada bir lojman ihtiyacı dile getirilmişti. Projenin takibini yaparak ilgi bakanlıklarımız ve bakanlarımız ile görüşmelerimiz sonucunda projemizin inşaatına başlandı. İnşallah tüm ilçelerimizde ve köylerimizde eksiklikleri birer birer tespit edecek ve gerekli adımları atacağız" diye konuştu.

        "Çalışmaların tamamlanması gerekiyor"

        Ayrıca Han merkezde yer alan sağlık ocağını ziyaret eden Günay, "Han ilçemizin bir sağlık ocağına daha ihtiyacı olduğu aktarıldı. Bununla alakalı bir arsa belirlenmiş durumda ancak Han Belediyemiz arsa ile alakalı çalışmaları henüz tamamlamış değil. İlçemize bir sağlık ocağı yatırımının daha kazandırılması için belediyenin bu çalışmaları tamamlaması gerekiyor. Bekliyoruz" şeklinde konuştu.

        Günay daha sonra yeni sağlık ocağı için belirlenen araziyi gezerek incelemelerde bulundu.

        Köy ziyaretlerine devam etti

        Günay ilçe merkezindeki programların ardından Han’ın Ağlarca, Kayı, Akdere, Karaağaç ve Gökçekuyu köylerini ziyaret etti. Köylerde muhtarlar ve köy halkı ile bir araya gelen Günay, "27'nci dönemde hedefim Eskişehir’i köy köy gezmek. Bugün sizlerle birlikte olmak, sorunlarınızı, isteklerinizi ve önerilerinizi bire bir sizlerden dinlemek benim için çok değerli. Bana burada anlattığınız konuların hepsini bir rapor haline getiriyoruz. Bunlar hakkında çalışmalarımızı yapıyor ve atılması gereken adımları atıyoruz. İnşallah bu ziyaretler sonrası tespit edilip çözüme kavuşturduğumuz konular hakkında müjdeyi vermek için sizleri tekrar ziyaret edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa