Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Kurban Bayramı nedeniyle idari personelle bayramlaşmasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinin bayramını kutladı.

        Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da katıldı. Odunpazarı Belediyesi’nin örnek olan işlere imza attığını belirten Başkan Kurt, tüm işçilere teşekkür etti. Daha büyük ve önemli işler yapmayı planladıklarını vurgulayan Kurt, yapılacak projelerin personeller sayesinde olacağını dile getirdi. Gelecekle ilgili iyi dileklerde bulunan Kazım Kurt birlik ve beraberliğin öneminin altını çizerek, "Çoluğumuzla, çocuğumuzla, ailemizle, komşularımızla barış içinde; birlik ve beraberlik içinde yaşayalım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa