Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Hasan Tahsin Çevik, burs kazanmak amacıyla girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye 6’ncısı olarak büyük bir başarı elde etti.

        Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde doğup büyüyen Çevik, burs kazanmak amacıyla YKS'ye girdi. Sonuçları gördüğünde kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Çevik, Türkiye genelinde 6'ncı olduğunu görerek büyük mutluluk yaşadı. Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler de, başarılı öğrenciyi makamında ağırlayarak çeşitli hediyeler takdim etti. Öğrencinin kazandığı başarının kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Başkan Güler, kendisinin ilçenin gurur kaynağı olduğunu belirtti.

        "Burs kazanabilmek için girdim ve amacıma da ulaştım"

        Başarıyı yakalayabilmek için düzenli çalışmayı tavsiye eden Hasan Tahsin Çevik ise, "Ben şu an İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. Bu sınava burs kazanabilmek amacıyla girdim ve amacıma da ulaştım. Daima desteğini arkamızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Faruk Güler’e çok teşekkür ederim. Emeğimin karşılığını bu şekilde almak beni çok mutlu etmiştir. Ben Sarıcakaya’da doğup büyüdüm. Benim buralara kadar gelmemde emeği olan önce aileme ve öğretmenlerime de teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa