Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Ağrılılar Derneği (ESAĞDER) Başkanı Mehmet Şerif Karaca, döviz kurlarındaki yükseliş hakkında açıklamalarda bulundu.

        Başkan Karaca yaptığı açıklamada, görüşlerin ne olursa olsun günün birlik olma günü olduğu belirterek, “Bugün birlik günüdür. Görüşümüz, partimiz ne olursa olsun dolar oyununa karşı bir ve bütün olmamız gerekmektedir. Çünkü bu saldırı direk bir parti veya bakana karşı değil, hedefleri ülkemizin birliğine bağımsızlığımıza karşı yapılan bir oyundur. Bugün hangi parti olursa olsun yine aynı tepkiyi gösterecektik. Es Ağrılılar Derneği olarak her zaman ülkemizin birliği ve bütünlüğünün yanında olduğumuzu herkesin bilmesini isterim. Bu gemide hepimiz varız. Batarsak hep beraber batarız. Dolayısıyla partimizi, siyasi görüşümüzü bir kenara bırakalım. Elimizden ne geliyorsa düşünmeden yapma zamanıdır. Dolar kaç lira olmuş önemli değil, önemli olan yanı başımızdaki Suriye’den ders alma zamanıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa