Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR'de mutlu günlerinin özel tarihe denk gelmesini isteyen 63 çift, 08.08.2018'de belediye nikah dairelerinde hayatlarını birleştirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Nikah Dairesi'ne 08.08.2018 tarihi için 17 çift başvururken, Tepebaşı Belediyesi ile Odunpazarı Belediyesi nikah dairelerine de 23'er çift geldi. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Necdet Alpata Nikah Salonu'nda nikahları kıyılan çiftlerden Ceyhun Beysir ile Yasemin Beysir çok mutlu olduklarını belirtti. Ceyhun Beysir, "Bugünü eşim Yasemin istedi. Tarihler dolmuştu. Bir tanıdığımız vardı, Allah razı olsun bizi kırmadı, araya sıkıştırdı. Biz de nikahımızı bu şekilde kıydık. Erkekler için akılda kalıcı bir tarih. Hediye işini de kolaylaştırdı, yoksa unuturdum" diye konuştu. Yasemin Beysir de "Nikahımızın tarihi uyumlu, sıralı geliyor. Bu yüzden tercih ettik" dedi.

        Erdem Erdoğan ve Nazar Erdoğan çifti de, nikah tarihlerinin özel bir gün olmasını istedikleri için 8 Ağustos'u tercih ettiklerini söyledi. Erdem Erdoğan, "8 Ağustos'u özellikle seçtik. Özel tarih olsun istedik, özel bir ilişki yaşıyoruz çünkü" diye konuştu. Nazlı Erdoğan da "Bugünü özellikle seçtik. Bugünün bizde daha farklı anlamı vardı. Tanışma tarihine de yakındı. Onun için bugünü seçmek istedik. Bir de unutulması kolay olmasın diye seçtik" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa