Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu ortaklığıyla düzenlenen Plaj Futbol Turnuvası’nın Eskişehir etabı tamamlandı.

        Tepebaşı Belediyesi kum futbol sahasında düzenlenen turnuvada şampiyon belli oldu. Zorlu karşılaşmalar neticesinde finale kalan Tepebaşı Belediye Spor ile Baransel Spor karşılaşırken, sahadan 92’lik skorla galip ayrılan Tepebaşı Belediye Spor Şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupasını Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam takdim etti.

        Finalde kaybeden Baransel Spor turnuvayı ikinci, Sütlüce Spor ise üçüncü olarak tamamladı. Şampiyon Tepebaşı Belediye Spor, EylülEkim aylarında Antalya’da düzenlenecek olan Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa