Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Fuat Çapa ve futbolcularla bir araya geldi.

        Vali Çakacak’ı tesislere gelişi esnasında Başkan Ünal ve yöneticiler ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler kapıda karşıladı. Burada hazırlık maçı için stada hareket edecek olan takım otobüsünde futbolculara seslenen Vali Çakacak, “Centilmence ve kararlı adımlarla, hocamızın, yöneticilerimizin ve tüm Eskişehir’in kenetlenmesi ile inşallah başarılı bir sezon geçirilerek hedefe ulaşılır. Bu zorlu hedefe ulaşma noktasında hepinize başarılar diliyorum“ ifadelerini kullandı.

        Daha sonra toplantı salonuna geçen Vali Çakacak, Başkan Ünal’dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Başkan Ünal, "İnanıyorum ki, yeni sezonda camiamız kenetlenecek ve mali açıdan da sportif başarı açısından da hak ettiği noktaya ulaşacaktır" açıklamalarında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa