Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) 16 Meslek Komitesi üyeleri kendi sektörlerindeki firmalarla bir araya geliyor.

        ESO tarafından ilk defa gerçekleştirilecek “Meslek Grupları Firma ve Ürün Tanıtım Fuarları” sanayicilerin birbirini daha çok tanımasına, karşılıklı satın almaya ve işbirliğine katkı sunacak. Fuarlar hakkında konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, fuarlar sayesinde firmalar arasındaki işbirliği ve ticaretin artacağını ve hep dile getirdikleri sanayicilerin birbirini daha çok tanıma ortamına katkı sunacağının altını çizdi.

        Fuarlar 3 ay sürecek

        Eylül ayında başlayacak ve 3 ay sürecek fuarlar boyunca 16 meslek komitesi farklı günlerde bir araya gelecek. ESO Meslek Grupları Firma ve Ürün Tanıtım Fuarları kapsamında ayrıca İstanbul, Ankara ve Eskişehir’e komşu şehirlerden firmalarda fuarlara davet edilerek Eskişehir’de üreten sanayicilerle buluşturulacak. ESO hizmet binasında gerçekleştirilecek fuara katılan her firmaya ESO tarafından 10 ila 12 metrekare fuar alanı tahsis edilecek ve fuarların açılışı ortak toplantıyla başlayacak ve tüm gün sürecek.

        ESO tarafından açıklanan fuar takvimine göre ise; 12 Eylül 2018 tarihinde ilk olarak 12. Meslek Komitesi fuarı ile başlayacak etkinlik 19 Eylül’de 13. Meslek Komitesi, 26 Eylül’de 11 ve 14. Meslek Komitesi, 3 Ekim’de 3 ve 4. Meslek Komitesi, 10 Ekim’de 5. Meslek Komitesi, 17 Ekim’de 7. Meslek Komitesi, 24 Ekim’de 8. Meslek Komitesi, 31 Ekim’de 9. Meslek Komitesi, 7 Kasım’da 21610. Meslek Komitesi, 14 Kasım’da 1. Meslek Komitesi, 21 Kasım’da 15. Meslek Komitesi, 28 Kasım’da 9. Meslek Komitesi ve 5 Aralık tarihinde de 6. Meslek Komitesi fuarları gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa