Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın vatandaşların özel günlerinde yanında olarak sevinçlerine ortak oldu.

        Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, hafta sonu gerçekleşen asker eğlencesi, sünnet, nikâh, nişan ve düğün etkinliklerine katılarak vatandaşların sevinçlerini paylaştı. Hafta içinde belediye çalışmalarını yerinde inceleyen, esnaf, vatandaş ve hasta ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Kalın; hafta sonları da vatandaşlarının davet programlarına katılarak mutluluklarına ortak oluyor.

        Vatandaşlar, Başkan Kalın'ın her zaman yanlarında olduğunu, sadece iyi günde değil acı günde de kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti. Vatandaşlar kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Kalın’a teşekkür ederek, "Başkanımız mutlu günümüzde, zor günümüzde, özel günümüzde davetlerimize icabet ederek mutluluklarımıza ortak oluyor. Bizlerin dertleriyle dertleniyor. Genciyle yaşlısıyla gönüllere giriyor. Çalışmalarından ve yaklaşımlarından dolayı başkanımız ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa