Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehirspor, hazırlık maçında karşılaştığı Hacettepe'yi 42 mağlup etti.

        Bolu kampının ilk hazırlık maçında TFF 2.Lig takımlarından Hacettepe ile karşılaşan Eskişehirspor, sahadan 42 galip ayrıldı. Mücadeleye hızlı başlayan Hacettepe, henüz maçın 2. dakikasında Cengizhan Akgün ile öne geçti. Karin ile beraberliği sağlayan EsEs, Kerim Avcı'nın penaltıdan kaydettiği golle öne geçti. Yeniden sahne alan Karin skoru 31'e getirirken, 78. dakikada serbest vuruşu kullanan Mustafa Seyhan güzel bir golle skoru 32 yaptı. 82. dakikada ceza sahası içerisinde şık çalımlar ile rakiplerini geçen Kaan Gül, maçın skorunun 42 olduğunu ilan etti.

        Öte yandan mücadeleyi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yan yana izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa