Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, çocukların yemek yaparak hem eğlendiği hem de kendisini geliştirdiği güvenli bir ortam olmaya devam ediyor.

        Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde, yaz kursları kapsamında başlayan eğitimler ile 615 yaş arası öğrencilerin katıldığı “Eğlenceli Mutfak” atölye çalışmaları devam ediyor. Kayıtların sürdüğü çalışmalar kapsamında Eğlenceli Mutfak eğitimlerine katılan minik öğrenciler; pasta, kek ve kurabiye yapımını öğreniyor. Öğrenciler kek yapımına hamur hazırlamayı ve yoğurmayı öğrenerek başlarken, frambuaz soslu kremalı cup cake pişiriyor. Düzenlenen eğitimler hakkında bilgi veren Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, “Yaz kursları kapsamında 615 yaş arasındaki çocuklarımıza her yaz dönemi olduğu gibi eğitimler düzenliyoruz. Pasta, kek ve kurabiye yapmayı öğreniyorlar. Bu eğitimlerimiz ‘Eğlenceli Mutfak’ adı altında gerçekleşiyor ve katılan öğrenciler hem ömürleri boyunca işlerine yarayacak pratik bilgiler öğrenmiş oluyor hem de bunları yaparken sosyalleşip eğleniyorlar” dediler.

        Haftada 1 gün, 2 saat olmak üzere gerçekleşen Eğlenceli Mutfak eğitimleri 10 Ağustos tarihinde sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa