Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç; Anadolu Üniversitesi’nin hidrojen enerjili araç projesi “HidroAna” takımını ağırladı.

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan, hidrojen enerjili araç projesi “HidroAna” takımını makamında kabul etti. Ziyarette HidroAna Enerji Verimlilik Projesi Takımı adına konuşan Beyza Lik, tasarladıkları aracın Londra’da düzenlenen ve 15 ülkeden 140 takımın katıldığı yarışmada kendi kategorisinde 8.’lik derecesi elde ettiğini belirterek, Başkan Ataç’a araç hakkında bilgiler verdi. Lik, geliştirdikleri aracın 1 metreküp hidrojen gazı ile 313 kilometre mesafe alarak derece kazandığını ifade etti. Üniversite öğrencilerini başarılarından ötürü tebrik eden Başkan Ataç ise, “Gerekli imkanlar sağlandığında bizim gençlerimizin ne büyük başarılar elde edebileceği ortada. Bilim, akıl ve çalışkanlık ile hareket eden bir ekibin başarısız olması söz konusu olamaz. Sizlerle gurur duydum, şehrimiz adına tebrik ediyorum” dedi.

        Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa