Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölge genelinde yer alan yol, kaldırım ve tretuvar yapım, bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Vatandaşlar için günün koşullarına en uygun ve çağdaş mahalleler oluşturma hedefiyle çalışan Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı merkez mahallerden olan Hacı Ali Bey mahallesinde, Dumrul, Uluhan, Ülkü ve Batı sokaklarda başlatılan üst yapı çalışmaları da devam ediyor. Çalışmaların ardından mahallenin üst yapı eksiklerinin tamamlanmış olacağı öğrenildi.

        Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarla, Hacı Ali Bey Mahallesi’nde zaman içinde yıpranan yol ve kaldırımlar yenilenirken, kurallara aykırı park eden araçlara engel olmak için kaldırımlara taş dubalar yerleştirildi.

        Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt dökme işine başlanacağını ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yaz mevsiminin yol ve kaldırım çalışmaları açısından son derece verimli geçtiğini ifade ederek, Tepebaşı genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmaların devam edeceği belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa