Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi tarafından bölge genelinde sürdürülen yol, kaldırım yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

        Tepebaşı Belediyesi yol, kaldırım yapım ve onarım çalışmaları kapsamda İhsaniye Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar ile sokaklar yenilenerek yurttaşların hizmetine sunuldu. Özellikle ikinci el eşya satış mağazalarının yoğun olarak bulunduğu İhsaniye Mahallesi’nde sokaklar yenilendi. Kural dışı araç parkının önlenmesi için kaldırım kenarlarına taş dubalar yerleştirilirken, çalışmalarla mahallenin üst yapı eksikleri büyük oranda tamamlandı. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını kaydettiler.

        Bölge genelinde üst yapı çalışmaları aralıksız sürerken, kaynakların halk yararına kullanılması konusunda büyük hassasiyet içinde olduklarını ifade eden yetkililer, asfaltı ve kaldırımları bozulmuş bölgelerde yenileme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Tepebaşı genelinde sürdürülen çalışmalar ile yurttaşların sorunsuz bir şekilde ulaşım olanaklarından yararlanması amaçlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa