Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve ilçenin önemli bir eksikliğini giderecek olan spor ve sosyal yaşam merkezinde sona gelindi.

        İnönü Belediyesi ilçenin spor ve sosyal yaşamına modern bir merkez katmaya hazırlanıyor. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, belediyenin imkânları ile yapılan ve ilçenin spor ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacak İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında ilgili personelden bilgi aldı. İnşaatı tamamlanan ve spor aletlerinin montajına başlanan merkez ile ilgili Başkan Bozkurt, “İlçemiz için önemli addettiğimiz projelerimizden biri olan Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinde sona yaklaşıyoruz. Merkezimizin içerisini bir birinden modern spor aletleri ile donatıyoruz. Son derece modern bir ortamda çocuklarımız ve hemşehrilerimiz yaz kış demeden sporlarını yapacaklar” dedi.

        Bozkurt son olarak, spora verilen önemle gençliğin ve sağlıklı bir toplum oluşturacağına inandıklarını, çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa