Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Ender Kelleci’yi ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

        Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları olan odalarla ve sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem verdiklerini bildiren Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eskişehir’in yararına yapılması gereken çalışmalarda kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Vali Çakacak, günümüzde enerjinin çok önemli olduğunu söyledi. Yenilenebilir enerji kaynakları bakımından ülkemizin zengin bir konumda olduğunu açıklayan Vali Çakacak, Türkiye’nin daha çok kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak bilimsel araştırmalara büyük önem verdiklerini ifade etti.

        Konuşmasının sonunda Vali Çakacak, Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Kelleci’ye ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

        Ziyarette konuşan Başkan Kelleci ise, gerçekleştirmeye çalıştıkları projeler hakkında Vali Çakacak’a bilgi verdi. Kelleci, çözüm gerektiren konularda Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi olarak üstlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını da bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa