Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal mahallelerde bulunan Belde Evleri'nde çeşitli dallarda düzenlenen eğitimlere katılan çocuklar, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi'ni ziyaret etti.

        Kırsal mahalle sakini çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen etkinlikte 615 yaş arası çocuklar, her gün farklı bir Belde Evi’nden gelerek hem sağlıklı biçimde yüzme öğreniyor hem de eğleniyor. Salı günleri Gazipaşa Belde Evi’nden 27 çocuk, Çarşamba günü Gündüzler Belde Evi’nden 38 çocuk, Perşembe günleri Çukurhisar Belde Evi’nden 45 çocuk ve Cuma günleri Fevzi Çakmak Belde Evi’nden 45 çocuk eğitmenleri ve gözetmenleri eşliğinde yüzme öğreniyor.

        Tepebaşı Belediyesi'nin uluslararası Leed Sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi, engelli ve çocuk dostu bir tesis olarak uzman ekibi ile su sporlarını ulaşılmaz olmaktan çıkarıyor. “Tepebaşı'nda yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak” sloganıyla düzenlenen ve 1 ay boyunca devam edecek etkinliğe katılan çocuklar da yüzmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa