Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün çocukların yaz aylarını verimli geçirmesi, tatil yaparken de kendilerini geliştirmesi ve spor yapması için açtığı yaz okulları çalışmalarına devam ediyor.

        Yaz Spor Okulları kapsamında açılan Basketbol Yaz Okulu’na çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Sadece 20032008 doğumlu erkek öğrencilerin katılabildiği Basketbol Yaz Okulu’nda 70 öğrenci bulunuyor. Çalışmalarını Mehmet Terzi Spor Salonu’nda yapan Basketbol Yaz Okulu’nda çalışmalar 18 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Odunpazarı Belediyesi’nin çocuklar için çalışmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Kazım Kurt, çocukların aydınlık Türkiye’nin teminatı olduğunu vurguladı. Başkan Kurt, “Bu nedenle çocukların eğitim, bedensel ve ruhsal sağlığı önemli. Çocuklarımıza yatırım yapmalıyız. Odunpazarı Belediyesi olarak çocukların eğitimi ve kişisel gelişimi için çalışmalar yapıyoruz. Halk Merkezlerinde, Gençlik Merkezlerinde atölyeler düzenliyoruz. Odunpazarı’nda 19 tane halk kütüphanesi açtık. Çocuklarımız, gençlerimiz okusun, öğrensin istedik. Şimdi de çocuklarımızın beden sağlığı için, spor yapmaları için yaz okulları açtık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.’ Odunpazarı Belediyesi olarak, çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa