Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) mezuniyet törenleri 13 Temmuz'da ESOGÜ Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni ile birlikte başlıyor.

        Bu yılın mezuniyet programına göre Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Turizm Fakültesi, Ziraat Fakültesi ile Sivrihisar Meslek Yüksekokulu ve Eskişehir Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet törenleri 17 Temmuz'da; Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet törenleri ise 18 Temmuz'da ESOGÜ Stadyumu'nda yapılacak. Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni ise 20 Temmuz'da ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa