Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, annesi ve eşiyle birlikte oyunu kullandı.

        Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, eşi Nuray ve annesi Tevhide Güler ile birlikte Sarıcakaya Çok Programlı Lisesi'nde 1007 no'lu sandıkta oyunu kullandı. Güler, oy vermeden önce Sarıcakaya’daki 14 mahalledeki okulları gezerek, Sarıcakayalılarla ve sandık görevlileriyle selamlaştı. Daha sonra oy kullanma işlemini ailesiyle birlikte gerçekleştiren Güler, “Memleketimiz için milletimiz için hayırlı olsun. Bildiğiniz gibi bu seçimde hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekillerimizi seçiyoruz. Seçimlerin huzur, barış, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Sarıcakaya’da görüyoruz ki hemşerilerimiz akın akın oylarını kullanmaya geliyor” dedi.

        Oy kullanma işlemiyle vatandaşlık görevlerini yaptıkları mesajını vererek sözlerine devam eden Güler, “Bugün ülkemiz için gerçekten tarihi bir gündür. Ülkemizin AK Parti iktidarıyla Allah’a şükür 16 yıldır nereden nereye geldiğini söylemlerle değil, fiilen görmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de yeni bir düzenleme ile Cumhurbaşkanlığı hükmet modeliyle yeni bir uygulamaya geçiliyor. İnşallah, memleketimiz için güzel sonuçlar elde edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa