Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir' in Günyüzü ilçesi Kayakent mahallesinde oturan Arzu Yılmaztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için isminin yazılı olduğu kilim dokudu.

        Yöresel 'Zili' kilimine "Elif" ve "Vav" harflerinin yanı sıra "Allah' a karşı vav gibi eğri, zalime karşı elif gibi dik olmayı senden öğrendik reis" diye de not yazan Arzu Yılmaztürk, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın ülkemiz için yaptığı hizmetler, kendinden yaptığı fedakarlıklardan dolayı kendisine minnettarız. Ülkemizin geçirdiği zor günlerde zalimler karşısında dimdik duran reisimiz için küçük bir hediye vermek istedim. Allah nasip ederse, Cumhurbaşkanımızın da izniyle, dokumuş olduğum ismininde yazılı olduğu yöresel Zili kilimi kendi ellerimle hediye etmek istiyorum. Geçirdiği meşekkatli günlerde kendisine birazda olsa moral verebilirsem ne mutlu bana. Sizin de aracılığınızla kendisine kilimi kendim teslim etmek istiyorum. Allah Cumhurbaşkanımızın yâr ve yardımcısı olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa