Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EskişehirSarıcakaya yolunun en kısa zamanda bitirileceği müjdesinden çok mutlu olduklarını belirtti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Eskişehir mitinginde Sarıcakayalı'lara müjdeyi verdiğini, hatırlatan Başkan Güler, "Cumhurbaşkanımız yolumuzun en kısa sürede biteceğini açıkladı. Bu müjde Sarıcakayalı'ların yüreklerine su serpti. Yapılacak olan yol 100 yıllık bir rüyaydı. Bu rüyamızın gerçekleşeceği müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımızdan duyduk. Dedelerimizin hayalini kurduğu, çocuklarının gerçekleştirmek için çaba gösterdiği bu yolun Cumhurbaşkanımızın talimatıyla en kısa sürede bitirileceğini açıklaması bizleri sevindirdi. Bilindiği üzere 42 kilometre uzunluğunda olan, bunun 25 kilometresi çift yol olacak olan, kalan kısımların da en az 3 şerit olacağı ve üzerinde ekolojik köprülerin olduğu bir yol yapılacak. Yolumuzun tamamlanmasıyla birlikte Sarıcakaya’mızın çehresi de değişime uğrayacaktır. Yatırımcılar içinde bir cazibe merkezi konumuna gelecektir. Bu zamana kadar Cumhurbaşkanımızın hangi bir sözü yerine getirmediği görülmüştür. Bu açıklama ile Cumhurbaşkanımız Sarıcakayalı hemşerilerinin yüreğine su serpmiştir. Kesinlikle bu yol yapılacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa