Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (AA) - FETÖ'nün darbe girişiminde savaş uçaklarınca vurulan ve 51 polisin şehit düştüğü Polis Özel Harekat (PÖH) yerleşkesinde meydana gelen hasarda şahsi otomobili zarar gördüğü için şikayetçi olan polis memuru, "Bunlar kadar vatan haini görmedim. Arkadaşlarım şehit edildi. Polis Özel Harekat'ı vuran FETÖ'cülerin PKK'lı teröristlerden farkı yoktu. Bunlar içimizde yetişen hainler. 17-25 Aralık'ta Özel Harekattan uzaklaştırılan 60'a yakın FETÖ'cü o gece Gölbaşı'nın etrafını sarmıştı. En azılı PKK'lılardan daha ağır saldırdılar. Arkadaşlarımızın cenazeleri tanınmaz haldeydi." dedi.

        Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen çatı davası kapsamında talimat üzerine tayininin çıktığı ve ikamet ettiği Eskişehir'de ifadesine başvurulan polis memuru U.B. (47), Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda hazır bulundu.

        Mahkeme başkanının, bildiklerini anlatmasını istediği U.B, "Darbe gecesi saat 21.30'da başkan yardımcımız tarafından göreve çağrıldım. Evim Gölbaşı'na yakın olduğu için kendi aracımla gitmiştim. Aracımı Özel Harekat Daire Başkanlığı otoparkına bıraktım. Daha sonra bölgede 2 patlama oldu. Biz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni korumak için görevlendirildik. Hain darbe teşebbüsü sonrasında arabam hasar gördü." diye konuştu.

        Devletin tüm mağduriyetini giderdiğini vurgulayan müşteki, "Benim bu hasarım devletim tarafından karşılandı. Maddi hiçbir kaybım yoktur. Fakat o sanıklardan sonuna kadar şikayetçiyim." ifadelerini kullandı.

        Müşteki U.B, 24 yıldır devlete hizmet ettiğini dile getirerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

        "Bunlar kadar vatan haini görmedim. Arkadaşlarım şehit edildi. Polis Özel Harekat'ı vuran FETÖ'cülerin PKK'lı teröristlerden farkı yoktu. Bunlar içimizde yetişen hainler. 2013 yılı 17-25 Aralık'ta Özel Harekattan uzaklaştırılan 60'a yakın FETÖ'cü o gece Gölbaşı'nın etrafını sarmıştı. En azılı PKK'lılardan daha ağır saldırdılar. Arkadaşlarımızın cenazeleri tanınmaz haldeydi. Şikayetçiyim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa