Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eşi Özlem Uzan'dan firari Hakan Uzan'a gazete ilanıyla boşanma tebliği

        Habertürk Haber Merkezi’nden Hayati Arıgan’ın haberine göre, Aradan 7 ay geçti. Mahkeme, davanın Hakan Uzan’a gazetelere ilan verilerek bildirilmesine karar verdi.

        Özlem Uzan, İstanbul 1. Aile Mahkemesi’nde geçtiğimiz mart ayında boşanma davası açtı. Ancak takip etmediği için davasının açılmamış sayılmasına karar verildi. Özlem Uzan, 2 ay sonra bu kez İstanbul 16. Aile Mahkemesi’nde dava açtı. Uzan, Kırmızı Bülten’le aranan Hakan Uzan’dan 8 milyon TL tazminat ile çocuğu ve kendisi için aylık 50 bin TL nafaka istedi.

        ‘DÖNMEME ENGEL OLDU’

        Hakan Uzan’ın agresif, her şeye bağıran ve hakaret eden biri olduğunu iddia eden Özlem Uzan, evliliklerinin ilk yılında Uzan Ailesi’nin tüm mal varlığına el konulduğunu, tutuklanma ihtimali üzerine yurtdışına gittiğini belirtti. 25 yaşında yaptığı evliliğinin ardından yıllarca başka ülkelerde çocuğuyla yalnız başına yaşamak zorunda kaldığını ifade eden Özlem Uzan, Hakan Uzan’ın Türkiye’ye dönmesine engel olduğunu öne sürdü. Konsolosluğa sığınarak geçici pasaport ile 13 yıl sonra Türkiye’ye döndüğünü kaydeden Özlem Uzan, İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen İmar Bankası davasında beraat ettiğini hatırlattı. Davanın açılmasının üzerinden 7 ay geçmesine rağmen yurtdışındaki Hakan Uzan’a ulaşılamadı.

        REKLAM

        Mahkeme, davanın Hakan Uzan’a gazete ilanıyla bildirilmesine karar verdi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa