Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şenkaya Belediyesi dilekçe ve evrak karmaşasından vatandaşları kurtarmak için beyaz masa ismini verdikleri birimi hizmete açtı.

        Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, “Bir çok vatandaşımız evrak getir götüründen aşırı derece rahatsızlık duymaktaydı ve de işler ve hizmetler evrak yazışmaları yüzünden hizmetlerimiz gecikmeli yapıyorduk. Şimdi Beyaz Masa birimimizi hizmete açtık vatandaşlarımız sorunlarına gerek şahsi başvurusu halinde gerekse interaktif ortamda cevap verecek sorunları takip edip bilgilendirme yapacak olan beyaz masamız artık hizmetinizde dilekçe verip cevap bekleme takip etme sorununu ortadan kaldıracak olan beyaz masa sorunlara anında çözüm bulmayı hedeflemekte. Vatandaşlarımız çayını yudumlarken ekiplerimiz sorunlarını çözecek ve vatandaşımıza aktaracak böylece vatandaş takip ve evrak karmaşasından kurtulmuş olacak. Vatandaşlarımız artık işlerin çok daha hızlı bir şekilde halledeceklerdir. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa