Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşkale'de korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen denetimi yapıldı.

        Erzurum'un Aşkale ilçesinde Kaymakam , Belediye Başkanının yanı sıra Emniyet ve Jandarma yetkililerinin katılımı ile korona virüs denetimi yaptı.

        Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Aşkale'de iş yerleri, kültürel aktivite yerleri ve toplu ulaşım araçları gibi birçok nokta Aşkale ilçe Kaymakamlığı koordinasyonunda Belediye, Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, polis ve jandarmadan oluşturulan ekiplerce denetlendi. Yapılan denetimlere Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış ile birlikte Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü katılım sağladı.

        İlçe Kaymakamlığı koordinasyonunda oluşturulan ekipler, kontrollü sosyal hayat döneminde Bilim Kurulu tarafından belirlenerek yayımlanan rehberlerde yer alan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğini denetledi. Ekipler vatandaşlara alınan tedbirler konusunda uyarılarda bulundu. Denetimlerde hem iş yeri sahiplerinin hem de vatandaşların kurallara uydukları gözlemlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa