Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’da bir macera sever Palandöken Dağı 2 bin 300 rakımda motosikletiyle zipline yaptı.

        Erzurum’da yaşayan Ahmet Keleşoğlu isimli macera sever Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ejder 3200 A.Ş.’nin katkılarıyla motosikletiyle zipline yaptı. Profesyonel ekiplerce alınan önlemlerin ardından motosikletini ve kendini zipline hattına bağlayan Keleşoğlu korkusuzca Palandöken Dağında ki bir tepeden diğerine ilerledi.

        Görenlerin şaşkınlıkla izlediği bu anlar yaklaşık 1 saat sürdü. Özel kıyafetlerle zipline hattına çıkan Keleşoğlu’nun korkusuzca yaptığı hareketler yürekleri ağızlara getirdi. Keleşoğlu’nun 1 kilometrelik zipline hattını başarıyla tamamlamasının ardından izleyen herkes rahat bir nefes aldı.

        Öte yandan Türkiye'de motosiklet ile zipline 2.side Erzurum'da yapılmış oldu. Daha önce ilk motosikletli zipline Erzurum'un Kapıkaya Mahallesinde yine bir macera sever yapmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa