Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ‘Barış Pınarı Harekatı’ sebebiyle, Cuma namazı sonrası Yakutiye Kent Meydanı’nda, dua merasimi organize etti.

        ‘Barış Pınarı Harekatına Destek, Dua Programına Davet’ anonslarıyla, Cuma namazından çıkan vatandaşlara çağrı yapılan ve Yakutiye Kent Meydanı’nda toplanılan organizasyona, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ve Erzurum Din Görevlileri Başkanı Emrullah Kaçar katıldı.

        Program, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının, Türk ordusuna destek marşlarıyla başladı. Fatih, Zafer, Cenk marşları gibi motive edici marşların ardından, Hafız Musa Er tarafından Kuranı Kerim tilavet edildi.

        Erzurum Din Görevlileri Başkanı Emrullah Kaçar, “Türk milletinin gururu olan Silahlı Kuvvetlerimizi, Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği ‘Barış Pınarı' Harekatında bulunan tüm Mehmetçiklerimize kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

        Kaçar, “İnanıyoruz ki askerimiz yine dünyaya çok önemli bir ders verecek ve tek bir mazlumun kılına zarar getirmeden, hainlerin planlarını bozmayı başaracaktır. Masum insanlar için terör eylemlerinden uzakta bir koridor açılmasına vesile olacak ve böylesine önemli bir operasyonu başarı ile tamamlamaya muktedir tek şanlı ordu, Türk ordusudur. Askerlerimiz başta olmak üzere devlet büyüklerimize ve operasyonda görev alan yöneticilerimize başarılar temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

        Program, katılımcıların ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek dualarıyla noktalandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa